Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I80v85o 82H14u58b96á77l27e32k

20. 1. 2013 11:13

nemám důvod na armstronga plivat - on se dostatečně pokálel sám a dalšího mu netřeba, on nejen, že podstatnou část své kariéry dopoval a používal zakázané prostředky a je úplně jedno, jestli při tréninku nebo samotných závodech, on celou tu dobu lhal lidem do očí...každý si rozsoudí sám, co je pro něj horší - touha za každou cenu vítězit nebo naprostá bezpáteřnost. myslím, že sám armstrong si odpověděl sám - to lhaní a podvody se prostě nedaly dále unést a pohled do očí svých vlastních dětí mu umožnil se  z tohoto otroctví osvobodit. v tomto získává můj respekt, v žádném případě jej to nezbavuje viny . a pro cyklistiku samotnou je jeho příběh naprosto zásadní pro budoucnost.  pseudosportovci a pseudofanoušci, kteří jej ještě dnes obdivují a obhajují vůbec nechápou o čem sport je nebo spíše by měl být. nejenom cyklistika, ale sport obecně si musí odpovědět na některé otázky...

3 1
možnosti

P13a11v29e97l 12H83o52r77á85k

20. 1. 2013 11:20

Pěkně napsané. Neuměle jsem před chvílí vyjádřil stejný pocit. Jinak je třeba rozlišovat mezi sportem, kdy si vyjedu na kole, jdu zaběhat ap., a mezi sportem, ve kterém se vydělávají peníze. To je prostě především reklama, tam bych povolil cokoliv.

0 1
možnosti

Dobrý den, máte v mnohém pravdu a je tu několik diskutérů, kteří jsou v obraze. Důležitá je časová osa v které LA "dopoval". V té době nikdo neuměl červené krvinky řádně spočítat a EPO nedovedli ze začátku najít.

Správná a řekl bych zásadní je poznámka, že mu tento system podpory pomohl k vyšším tréninkovým dávkám a speciálním tréninkovým praktikám. Šlapat 14% kopec kadencí 90 a více je čirá hloupost a LA se to naučil. Proto na něj nejde plivnout. Trochu to zlehčím, asi neznal Dr. Plzáka......

Mě osobně na celé kauze zaráží, stejně jako mnoho jiných, co vedlo LA k tomu, aby se takto přiznal a de fakto zničil svou pověst. I když čtu různé zprávy a americká antidopingová komise na něj opravdo pořádala hon jako na čarodějnice v Salemu. Možná chce mít konečně klid. Třeba se to dozvíme za nějaký pátek.

Na závěr bych doporučil všem kritikům aby si našli některé pasáže ze závodů a do druhého okna si dali mapu turistickou s vrstevnicemi a převýšením  a popřemýšleli nad tím. Krásný den všem.

2 5
možnosti

Pěkně je to napsané, můžeme se dohadovat o jednotlivých detailech, ale to pokrytectví prostě k lidem patří. Takto třeba funguje i politika z nejoblíbenějších politiků jsou za rok největší škůdci a přitom to jsou pořád Ti stejní lidé (darebáci :). Sportovní fanoušci jsou často naivní a pak krutí, kdyby takoví nebyli, tak by to fandění bylo asi vlažnější. Racionálně uvažující člověk bere sport s nadhledem a ví, že není důvod, aby se sportovci nějak odlišovali od běžné populace, tedy kromě toho, že brilantně ovládají tu svoji sportovní disciplínu.

3 0
možnosti

Z14d38e61n66a 98K41o69č81í

19. 1. 2013 21:28

Já bych dnes už neplivala, protože už tak si to dost zavařil. 

Navíc se přiznat takové čůze v jejím šou, to se u mě dost shodil. 

Jinak ale je to už vyčichlá záležitost, která už tady skoro nikoho nebere. Že ti kluci na kolech zobají všichni - to zasvěcení vědí. 

Někteří však mají kolem sebe lepší týmy chemiků, kteří to dokáží zamaskovat, takže ty méně dobré týmy chemiků jim závidí.

I Franta Šťastný přiznal, že dopoval rumem.;-D!!

1 6
možnosti

promin, Zdeno, ale jsi vedle.  *1)"je to už vyčichlá záležitost, která už tady skoro nikoho nebere" Clanky v rubrice sport a dlouha diskuze pod nimi dokazuji, ze se mylis. Tvuj zaver o vycichlosti neni vetsinovy nazor tech, kdo se zabyvaji sportem. Pokud mas znalosti cizich jazyku a pristup k zahranicnim mediim, zjisti si jak moc se mylis. V hlavnich zahranicnich mediich to je dnes vedouci zprava. Jakmile v oba dny skoncilo vysilani, zacaly to rozebirat panely sportovnich zurnalistu, pravniku, sportovnich cinovniku a jinych relevantnich profesionalu. Staci se odebrat mimo hranice CR.

*2)"Že ti kluci na kolech zobají všichni -to zasvěcení vědí."To rekla stara Blazkova z pavlace. Kdo chce byt bran vazne, neopici se po stare Blazkove, ale da si praci vyhledat spolehlive zdroje a najit si neco o dopingu, jeho vyvoji a zvlast zmenach v cyklistice od 2006, jako to delaji ti skutecne zasveceni, o nichz se bez vlastnich znalosti a zcela nezasvecene zminujes.

 *3)totez plati o "lepsich tymech chemiku kterym zavidi mene dobre tymy chemiku" kterymi se tady libovolne ohanis, aniz bys mela nejmensi tuseni oc jde.;-D

*4)Opru osobne nemusim, ale v medialnim svete a v USA, kde je centrum teto kauzy, je to pro Armstronga nejtakticteji zvolena TV osobnost pro publicitu. Jemu je burt, jestli ji nejaka Zdena povazuje za cuzu.

*5) mozna, ze se mylim, ale predpokladam s velkou pravdepodobnosti, ze v odpoved na mou kritiku se nepujdes obeznamit s fakty, ale nejspis se ohradis, co ze ti tykam. Tak te predejdu a usetrim ti cas. Tohle je internet se zavedenou svetovou etiketou zalozenou na familiarnim osloveni, v cestine odpovidajicimu tykani. Pokud bychom se sesli spolecensky, vim, ze bys mi podle spolecenske etikety vykala dokud bych nenabidl tykani. Cekani ti tedy usetruji, ale pokud bys jinak nedala a mela pocit, ze se bez vykani presto neobejdes, muzes klidne vykat dal.

5 2
možnosti
Foto

a včera zrovna na IDNESU vyšel článek

 Proč se Armstrong přiznal právě teď? ptá se bývalý profesionál Hruška

Zdroj:http://sport.idnes.cz/rozhovor-s-cyklistou-hruskou-o-armstrongovi-foj-/cyklistika.aspx?c=A130118_151055_cyklistika_fil

zrovna ten cyklista, kterému taktéž byl doping dokázán,

2 0
možnosti

Problém vidím spíše v tom, že Armstrong sám si základal na tom, že je čistý. Bil se za to hlava nehlava, podával žaloby na novináře, kteří zjistili, že to není pravda. Takže ho nelituji.

Jediným pozitivem je organizace pomáhající nemocným rakovinou. Měl by udělat vše pro to, aby organizace přežila!!!!

5 0
možnosti
Foto

to o těch žalobách jsem se dozvěděl až dnes, co se týče nadace toho LA moc dělat nemůže, pouze vymazat své jméno z názvu, jde spíš o mecenáše, kteří chtějí zastavit svou podporu, což mě přijde docela na hlavu protože nadace funguje

1 3
možnosti

Je dávno známo,že Tour se nedá bez podpůrných prostředků objet. jsou to tři týdny šílených výkonů. Ten kdo se tváří překvapeně,je buď neználek,nebo pokrytec. S autorem článku,se zcela shoduji.

3 4
možnosti

V28í66t 48K20u32č98e19r97a

19. 1. 2013 20:56

Vypsat takový závod, který se nedá bez dopingu dojet je jedna věc. Dopovat a tvrdit, že ne je věc druhá. Nemotal bych to do sebe...

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
Foto

proto etapové závody jezdí družstva, protože závodníci s prostředky by si podporu stejně dokázali zajistit a nemajetný jednotlivec, byť sebelepší, by stejně nedokázal zvítězit

1 3
možnosti

J87o13h50n 32P73e17t11r23e59s

19. 1. 2013 18:29

Lance Armsrong měl holt jen tu smůlu,že jemu tyto metody přinášely vítězství,na rozdíl od těch druhých cyklistů,kterým k tomu prostě nestačily,Pro mne jen bral to,co i většina jiných,dobrých,

3 3
možnosti

Ne, je nam ukradenej...

0 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik