Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

Je třeba najít ty úředníky státní správy, kteří jsou v projektech zainteresováni a odhalit je. Jinak je naděje na úspěšné zamezení podobných zrůdných projektů mizivá. Dále je třeba interpelovat ministra ŽP a kontaktovat poslance a senátory, kteří zastávají stejné stanovisko jako vy. Kupodivu takoví jsou. Je třeba se vnutit do médií.

Asi jste to vše udělali, pokud jo, omlouvám se za rady. Ale podle mých zkušeností vedou státní orgány válku proti vlastním občanům. čím dřív si to uvědomíme, tím lépe.

1 0
možnosti
Foto

tohle je úkol pro idealistu s pořádným rancem peněz, který nebude váhat jít do soudních sporů. Máte pravdu, ale pro normálně zaměstnaného je tohle hodně těžké.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že se Vám podaří tomu větrnému šrotu vystavit STOP. Jinak by to mohlo dopadnout jak v Rakousku, viz silnice Bratislava-Vídeň Rv

1 0
možnosti
Foto

naše občanské sdružení v to doufá také ale je to nesmírně těžké. Na našich stránkách jsou umístěny naše námitky k jednotlivým stavbám. Zpočátku jsme vedli s investory a příslušnými úřady dialog ale když jim došly argumenty, uchýlili se k modelu, kdy nás ignorují. Podáme námitky, které oni musí ze zákona vypořádat a oni je klidně ignorují a tváří se, že žádné nejsou.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Vláďo, kde se dá dohledat ta mapka staveb VTE v Chomutovské části Krušných hor ve větším rozlišení? dík

0 0
možnosti
Foto

čau, zkusím ti jí poslat mailem, pokud to teda moje legrační připojení k internetu dovolí:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik