Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to průšvih. Přijali jsme pakt o uprchlících, aniž by národ o tom cokoliv věděl, pár lidí, co to ví, dostalo informaci až po podpisu v pondělí 17. Je to úmyslné zatajení nebo totální amatérismus, kdy ani média a dokonce ani politici nevědí o co jde? Dokonce Hamáček si prý plete pakt o migraci s paktem o uprchlících. Tak to se nám sem něco vecpalo zadními vrátky a nezbývá než čekat, co z toho bude.

2 0
možnosti
Foto

To by mě zajímalo pane Šťastný, jestli jste takhle udatně bojoval i proti ČST před rokem 1989.

6 6
možnosti

Jistě, že ne. Držel hubu stejně jako Vy.

7 1
možnosti

Tak to nechápu. Nedávno jsme se zde přece dozvěděly že ČT informuje pravdivě, věcně a nestranně a že lepší zdroj informací u nás není. Tak nevím. :-/

3 1
možnosti

Kam se hrabe na vás, Rozsíval a vaše zdroje...:-)

0 2
možnosti
Foto

Zrovna teď sleduji na ČéTé, jací hrozní chudáci jsou veteráni z ukrajinského, praporu Azov. Teroristé, kteří vraždí obyvatele na Ukrajině podobně jako kdysi Banderovci. A takové "hrdiny" naše ČéTé oslavuje.

7 1
možnosti
Foto

A jakou to má souvislost s paktem OSN?

6 1
možnosti
Foto

Pane Šťastný, možná netušíte, jak funguje OSN. Tedy organizace, která kdysi snad měla nějaký význam ale dnes je jen svým vlastním stínem a velice výkonným vysavačem peněz z rozpočtů členských zemí. Proto je možné, a je to prakticky pravidelný jev, že se pod záštitou tohoto spolku konají konference a jednání a shromáždění, která nemají žádný právní význam pro členské země a lze je přirovnat k první republice, kdy dámy politiků a gremiálních radů a dalších vysoce postavených person, se nad kávou a sachrovým dortíkem usnášely, jak jím je líto sirotků a chudých lidí, ale ve skutečnosti pro ně neudělaly nic.

Žiji v USA, jak už jsem několikrát zde uvedl. Zpravodajství sleduji pravidelně každý den a jedinou stanicí je pro mě ČT. Je to totiž, přes veškeré výhrady a kritiku kterou mám k obsahu, jediná stanice, která dělá zpravodajství. A kdyby mezi redaktory nebyl ten ninja, co kolem sebe stále mává rukama, bylo by to dokonalé. Rozhodně lepší, nežli NOVA nebo Prima, které jsou pouhým tržištěm senzací. Mohu tedy napsat a píšu, že v souvislosti s oběma pakty OSN bylo na ČT řečeno to opravdu podstatné a důležité. A to jak na samotné ČT 1 tak i na ČT 24. Vzhledem k nedůležitosti oněch paktů, vzhledem k tomu, že se jedná prakticky o další bublinu, tak bylo řečeno opravdu dost.

7 0
možnosti

A nebylo by načase tuhle organizaci přestat platit a založit jinou pro naši civilizaci? Muslimské země si za naše peníze dělají, co chtějí.

3 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, kam tento článek zmizel z hlavní stránky blogů. Že by si autor uvědomil, jakou napsal hloupost a smazal ho? :-)

4 9
možnosti
Foto

Vaše radost byla předčasná, problém byl v použité fotografii.

5 1
možnosti

J93a86n 60H58a83r88v85a76n

22. 12. 2018 12:25

Pane Dando, jak se můžete divit, že ČT se chová jako za komančů, když ji vede oddaný komunista (- do posledních dnů 1989) Dvořák?8-o

6 3
možnosti
Foto

J42a94k63u62b 85R52o97t68h

22. 12. 2018 12:29

Vy víte prd o tom, co znamená "chovat se jako za komančů". Ale možná se vám po tom stýská. :-/

6 6
možnosti

Souhlasím s autorem a s prominutím poopravím zatím prvního diskutujícího. Autor kritizuje práci veřejnoprávního média, které se chová jako kdysi za komančů. Nutili celou republiku odmítnout text 2000 slov, aniž by jej uveřejnili. Autor nevyčítá, že o paktech nebyla zmínka. Veřejnoprávní média se nezhostila své "povinnosti" uspořádat k důležitému dokumentu diskusní pořad/pořady.

16 2
možnosti

J34i65r85k48a 86K67o48r78n

22. 12. 2018 11:42

Já myslím, že se této tématice věnovala naprosto dostatečně, za to, že vy sledujete své "informace" asi nemůže... a pitomce z vás také nemusí dělat:-)

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2684966-valne-shromazdeni-osn-potvrdilo-globalni-pakt-o-migraci-cesko-hlasovalo-proti

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2683136-osn-prijala-pakt-o-uprchlicich-proti-byly-usa-a-madarsko

11 7
možnosti
Foto

Milý Jirko, tohle jsou informace až ex post, tedy poté, co se již odehrály a jsou nám tedy, alespoň těm, co chtěli být informováni předem a tudíž vědět o co v nich půjde, platné jak hadovi noha;-D.

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS