Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Je bohužel nešťastné a nebezpečné, že díky jakýmsi “škatulata hejbejte se” se do čela ministerstev dostali polovzdělané stranické struktury, které si neuvědomují nebo nechtějí uvědomit, co je vše v sázce. Myslím si, ze o přítomnosti cizích vojsk by mělo rozhodnout referendum a měla by mu předcházet celospolečenská diskuze.

11 3
možnosti
VB

Chtěl bych znát vaše vzdělání. To za prvé.

Rusáci vraždí 500 km od nás, dávají nám ultimáta co smíme a co ne a tady se povede diskuse o posílení bezpečnosti. To může požadovat jenom rusácká trollice.

5 11
možnosti
ZD

Bojujete statečně, naříkáte nad nepřístojností komentářů, spíláte lidem, kteří mají jiný názor - zkrátka exhibice jak vyšitá. Obývákový stratég a klávesnicový bojovník. Hezký den přeji.

6 3
možnosti
Foto

No, Barák není zrovna moc gaučový bojovník. Kdybyste viděl, jak má popsaný trestní rejstřík, a za jaký skutkový podstaty, hned byste hodil zpátečku.

0 0
možnosti
Foto

A Vy se taky moc nesmějte!;-D

0 0
možnosti
ZD

Podobných bojovníků je tady více. Aféra s pašováním kanárů (p. Ábelovský) jednoho také zjevně náhodou pravděpodobně zasáhla. Ale to je asi, skoro určitě shoda jmen. Jinak je to umírněný a nezvykle slušný diskutér!

0 0
možnosti
VB

Ubytoval jsem desátou Ukrajinku, dvě a 5.4. narozené mimino jsou u nás. Co děláš ty exhibicionisto?

1 0
možnosti
Foto

Jen otravuje. Ruský šváb, ale aspoň se s tím neskrývá.

1 0
možnosti
ZD

Postavy, které si neuvědomují to o čem píšete se do čelných pozic volí pravidelně pro to, aby bez výhrad plnily pokyny. Bez vlastního přičinění a vlastního rozumu - jen na svůj obličej. Taková osoba se pak lehce "odstřelí" a vše se svede na její neschopnosti (viz paní Parkanová). Takže podobné postavy se podobají marionetám, které se předvádějí ve světlech reflektorů a blesků, zatímco provázky vedou dozadu, kde již není vidět kdo za ně tahá. Ale za ten plat a světla jim to stojí za to!

3 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik