Diskuse

Gašek na Grad.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě poznámka k demagogicky zmiňované účasti Haška v ruské lize. Důležité je, kdy to bylo. Já to nevím, ale mám dojem, že ještě před okupací Krymu. Hašek se stal za své postoje terčem proruské sebranky.

5 0
možnosti

V českém národě, kde je tradicí spíše bezzásadovost, prospěchářství a převlékání kabátů, nejsou jasné názory Haška, ale třeba i Pekarové, přívětivě přijímány. Navíc tu působí ruská pátá kolona. Ale je to úplně stejné, jako by byla účast hitlerovského Německa na mezinárodních soutěžích. Putin je Hitler 21. stolení, stačí si porovnat ruskou oficiální doktrínu. Jejich rozpínavost a snaha diktovat svým sousedům, co mohou a co ne, je bezbřehá. K tomu únosy ukrajinských dětí a jejich porušťování.

3 1
možnosti

Hašek se proslavil nejidiotštější větou poslední doby, kterou nemá šanci vymyslet ani Pekarová. Prohlásil, že NHL je zodpovědná za válku na Ukrajině a měla by jí zaplatit miliardy dolarů.

3 5
možnosti

Vůbec mě to nepřekvapuje, po těch jeho výkřicích z poslední doby jsem to čekal. Ale musím uznat, že to místo kandidatury vymyslel dobře. Pražáci jsou totiž přímo mistři ve volbě různých politických komediantů.

6 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že kdo bude v senátu rozhodnou voliči, nikoliv ZUU, mohu k tomu jen dodat, že po Naganu jsme volali Hašek na Hrad a nakonec z toho byl Gašek na drezu, no což, snadno ho schová pod svetr upletený Pekarovou.

8 4
možnosti

O tom, kdo bude v Senátu rozhodnou voliči, nikoliv zdejší proruská komsomolská úderka.

5 5
možnosti

Voliči anebo když se jedná o Senát tak spíše straníci a příbuzní a známí kandidátů?

0 1
možnosti

Jenom zprostředkuji názor renomovaného právníka. Tvrzení, že Dominik Hašek byl vědomým spolupracovníkem StB, je lež, která by mohla mít pro jejich původce i trestněprávní důsledky. Berte to prosím jako přátelské upozornění.

3 3
možnosti

On se Jágr cpe do politiky jako Hašek, nebo co? Jste zdráv?

5 1
možnosti

Dominik Hašek minulý týden klečel na kolenou a prosil za nevpuštění ruských a běloruských tenistek do Prahy. Podle jeho tvrzení se tím zachrání mnoho ukrajinských a ruských životů.

Tenistky nevpuštěny, životy zachráněny. Hašek na Hrad, Senát je málo.

5 10
možnosti

Bych se vsadil, že tohle od vás přebere Komsomolská Pravda.

10 5
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik