Vladimír Šťastný

Na Václavským Václaváku

15. 03. 2017 20:22:00
Na Václavským Václaváku, je moc člověků, přečetli si EU normu, je jim do breku. Dovolil jsem si parafrázovat slavný text, slavné kapely z jejich nejslavnější desky.

Ti sečtělí a informovaní už vědí, těm ostatním patří informace, že dnešní demonstrace na Václavském náměstí byla svolána na protest proti přijetí EU směrnice o omezení vlastnictví zbraní v zemích EU.

Nápad to pitomý, stejně jako nekonečná řada dalších z pera europolitiků, tento ale o to horší, že tváří v tvář potýkání se s důsledky muslimské migrace do Evropy, výrazně omezuje prostor domácím se v případě ohrožení bránit.

Jsou současní kormidelníci EU natolik hloupí a izolovaní, že necítí rostoucí napětí a frustraci z neřešených problémů mezi obyvateli? Kdyby byli, bylo by ještě dobře, protože by to znamenalo jen to, že jsme špatně vybírali ve volbách. Jejich současné zaslepené jednání ale naznačuje, že pouze vazalsky plní příkazy někoho, kdo tahá za provázky z větší výšky, než sedí oni, jinak si totiž nedokážu jejich hloupé a nelogické jednání vysvětlit.

Před turbulentními jevy v EU varovali mnozí už před léty. Velké debaty se vedly především okolo sanace Řeckých dluhů. Bohužel se potvrdil ten názor, že to budou peníze nalité do kanálu. Stalo se, a Řecko je přes stamiliardové injekce dnes v takřka totožné situaci jako před třemi léty, kdy bylo na prahu platební neschopnosti. Hned poté se začaly projevovat důsledky neřízené migrace, v které EU nedokázala (já myslím, že ani nechtěla) podniknout žádný krok k jejímu omezení a dodnes jsou do Schengenského prostoru vpouštěny osoby, které přesvědčivě nedoložily svoji totožnost ani původ. Jejich parazitní způsob života, kdy to, co nedostane si vezme, často i násilím, dokonává dílo zkázy Evropy.

Pokud byl toto záměr, pak takovým jako je Juncker, Schulz, Merkelová, Mogheriniová a dalším patří uznalý potlesk. Evropu se všemi jejími obyvateli se jim podařilo pomalu uvařit jako žábu, aniž by tato nějak výrazněji protestovala. Protestů se dostalo EU pouze od zemí V4, ale pouze někdy, chaoticky a nekoordinovaně, tak jak různou měrou prodejní politici v čele těchto zemí, byli zrovna pod tlakem EU nebo svých občanů.

Nejsem Sybila abych viděl budoucnost i s kalendářem, ale myslím si, že naštvaní občané EU, dluhy rozvrácené některé země Unie, rozbouřené Turecko s autoritativní prezidentem, který těm svým musí ukázat, že je rozhodným Alláhovým bojovníkem, který jenom nekecá, jako Evropští lídři a mnohé další neřešené nebo nedostatečně řešené problémy Evropy mixují výbušnou směs, která hrozí brzy vybuchnout. Pokud se tak stane, budou nám, občanům, zbraně o které nás obrala EU, chybět.

Autor: Vladimír Šťastný | karma: 25.11 | přečteno: 630 ×
Poslední články autora