Diskuse

Frank Bold advokáti – Rychlé šípy naší advokacie?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádost o odstranění nepravdivých tvrzení v článcích z blogu vladimirstastny.blog.idnes.cz

Vážený pane Šťastný,

nalezl jsem na Vašem blogu článekz 25.5.2016 s názvem „Frank Bold advokáti – Rychlé šípy naší advokacie?"(viz http://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=523329)tematicky navazující na váš dřívější článek z 11. 1. 2016 „Jak ve Výslunízačalo strašit aneb několik postřehů k reportáži Reportérů ČT " (viz http://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=490839)

Považuji za důležité se k těmtočlánkům vyjádřit a požádat Vás o to, abystez nich odstranil obsah, který obsahuje nepravdivá nebo zavádějící tvrzení,která se ve svém důsledku dotýkají mé osobní cti a také pověsti společnostiFrank Bold advokáti, s.r.o., jíž jsem společníkem a jednatelem.

Úvodem bych rád zmínil, že jsemdalek toho, abych jakkoliv zpochybňoval vaši možnost se svobodně vyjadřovat ktématu, které se Vás osobně dotýká, neboť spolu s kolegy z Frank Boldvelmi ctíme svobodu projevu. Zcela nepochybně máte právo hodnotit mou práci aaktivity Frank Bold. Rozumím tomu, že máte názor na aktivity těch, kteří se naVýsluní a obecně v Krušných horách snaží prosazovat výstavbu větrnýchelektráren. Vaše články - buď z neznalosti, nebo záměrně, to nehodnotím -obsahují celou řadu nepravdivých nebo zavádějících informací, které musím uvéstna pravou míru.

0 0
možnosti