Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J51i89r62i 24K71u24c83e88r22a

2. 12. 2018 10:34

Soukupovy zprávy jsem nikdy neviděl. Ale nedávno jsem díky návštěvě, jejíž děti u nás sledovaly nějaký spagetiwestern, viděl upoutávku na ně a fakt jsem se smál a smál, bylo to prostě... neuvěřitelné.

A je mi to upřímně úplně fuk, pokud tohle někdo chce sledovat, ať tak činní, normální divák to ale nemůže dát.

Vyčítat v této zemi nějaké SOUKROMÉ stanici to, že je vysloveně pro-prezidentská je naprosto chucpe. Protože kdo má ještě v paměti rozhlasové VEŘEJNOPRÁVNÍ "Hovory z Lán", kde svá moudra chrlil Václav Havel, a kde se servilitou dotazů moderátor doslova roztékal, nemůže být ze Soukupa vytočený. Soukup tu servilnost dělá za svoje, rozhlas ji prováděl za peníze nás všech.

13 5
možnosti
JH

J97a78n 18H84a97r30v23a44n

2. 12. 2018 10:38

mělo být +

2 0
možnosti

Soukupvu "podnikání" není zdaleka konec, proslýchá se že od Babiše koupí Lidové noviny. U Soukupa má Babiš také jistotu, že ani pod jeho vedením by se z Lidových novin nestalo periodikum, které by se na jeho panování dívalo kritickým pohledem. Po prvotním náznaku odporu totiž majitel TV Barrandov a Empresy pochopil, že je pro něj daleko výhodnější se kromě prezidenta Zemana lísat i k premiérovi, což geniálně předvedl například v „ostrém“ rozhovoru o únosu Babiše juniora na Krym a proběhnuvší vládní krizi.

Ať už obchod mezi dvěma největšími przniteli české novinařiny proběhne, či nikoliv výrazně upozorňuje na to, kam až se dokázala naše žurnalistika od revoluce dostat. V momentě, kdy se jedním z nejobjektivnějších deníků stává bulvární Blesk, není skutečně proč jásat.

4 1
možnosti
JK

J71i65r76i 64K51u24c52e75r69a

2. 12. 2018 10:37

vašim nářkům rozumím, ostatně mnohé cítím stejně, ale jak svého času říkal Vladimír Železný: chcete slaboduchou mizérii, NOVA vám ji dává, až budete chtít v hlavním vysílacím čase operu, dáme vám ji - k mé (Železného) velké radosti na NOVĚ každý den dvakrát; noviny jsou pod neuvěřitelným finančním tlakem a bulvarizace jakéhokoliv tématu je pro ně nejsnažší, možná jedinou??? cestou k přežití;

3 0
možnosti
NM

...mluví se pořád jaké máme vyvážené zpranodajství ŽÁDNÉ a proto proti Čt a ČR je místo bývalému vysílání RFE Barrandov se Soukupem to znamená ,že za komančů bylo vysílaní RFE štvavé tudíž nyní to o Barrandovu tvrdí kavárna;-D;-D;-D!!

3 1
možnosti
JK

J71i15r30i 26K33u26c39e44r71a

2. 12. 2018 10:41

nevím jak vy a njiní, ale já v tuzemském rybníčku nemám ani jedno médium, kterému bych důvěřoval, že své zpravodajství chápa opravdu zpravodajsky, že si tam nepromítá majitel, šéfredaktor i jednotlivý novinář své osobní, často velmi vyhraněné názory; pro-Brusel, proti-Brusel, pro-Rusko, proti-Rusko... jediné řešení, které mám, je přečíst si informaci o tomtéž z více zdrojů, každý z nich většinou vypíchne do poředí něco jiného, a z toho guláše se snažím udělat si svůj, často jistě ne zcela přesný, ale svůj, názor

6 0
možnosti
JH

O panu Soukupovi bych toho mohl napsat mnoho nepěkného, ale ta jeho televize má jednu obrovskou přednost - nemusíte na ni povinně přispívat a cítit se potom jako spoluviníci:-)

V každém případě tady stojí za podívání hovory s prezidentem. I když je Soukup Jájínek a také skáče do řeči, alespoň nechá Zemana dopovědět, nedělá z něj monstrum, jako v té jejich České televizi:-)

15 9
možnosti
LB

Novinář má být rovnocenným partnerem, nikoliv podlézavým podržtaškou, takového nikdo soudný nemůže brát vážně.

9 2
možnosti
Foto

Občas si pana Soukupa poslechnu, když klikám na programy, jestli někde není něco zajímavého. Jeho setrvalý a intenzivní zájem o pana Kalouska mne nudí. Ale zaujala mne stejná věc jako Vás. A to velmi. Byl jsem mu dokonce vděčen - že se tak intenzivně a pečlivě připraven věnoval paní Aleně Vitáskové. Pozval si ji k důstojnému a dosti vážnému rozhovoru v čase, kdy jí hrozilo 8 let vězení. Takže Vám i přes výhrady k panu Soukupovi musím dát R^ a jsem rád, že jste připomněl jeho zájem o tzv. mrtvé kauzy.

8 0
možnosti
Foto

Zrovna případ paní Vitáskové je ukázkový. Naše soudnictví s ní uspořádalo proces, kterému chybí jen maličko k těm, které se za středověku vedly proti čarodějnicím. Ty nemohly být nikdy osvobozeny a musely skončit na hranici. Navíc je obviněna z toho, že odmítla žehlit zjevné korupční jednání a jeho následky svých předchůdců. Je obviněna z toho, co nemohla způsobit, protože v době těchto caus nebyla ještě v úřadě. Našemu soudnictví to nevadí, klidně ji nechá soudit a vůbec se ani nepokouší postihnout původce .

9 0
možnosti
Foto

Proboha lidi, neřešte. Prostě si ze své programové nabídky tento Soukupův kanál (nebo žumpu?) vymažte a je vymalováno. Jak jsem někde sdělil, myslete na své zdraví;-D.

4 0
možnosti
Foto

Já jsem se mnohokrát zabýval myšlenkou o zdraví druhých. Třeba jaký dopad na zdraví paní Vitáskové by měl kriminál.

0 1
možnosti
TH

Já bych Soukupa nechal, ať si v té své televizi trdluje dál. Normální člověk to nesleduje a zákazy z něj udělají mučedníka, což by všechny zemanovce jen posílilo v jejich víře.

4 0
možnosti
VH

Vy jste schopen pana Soukupa poslouchat? To máte silný žaludek. A tím nemyslím zdaleka jen obsah. Příšerná je i jeho (ne)schopnost vyjadřování a neucelené myšlenkové proudy.

9 2
možnosti
Foto

To, co jsem nějaký čas opravdu sledoval byly jeho kauzy. Já myslím, že tady Soukupovi patří uznání najít už zapomenutá, ale nedořešená témata, u kterých by mnozí současně mocní moc chtěli, aby už konečně definitivně zapomenuta byla.

5 1
možnosti
Foto

Na začátku objektivně přiznáváte,že Soukup porušuje podmínky udělené licence.Tak co dál řešíte?Tv Soukup má finanční problémy,sledovanost klesá i těch pár zoufalcu,tedy cca 7 procent diváku odchází jinam....

14 0
možnosti
Foto

To, že diváci odchází jste zjistil kde?

Řeším to, že o ty zprávy nezprávy nejspíš vůbec nejde.

2 0
možnosti
MB

Kdysi V.Klaus bažil, aby Hrad měl nějakou rozhlasovou vlnku - zamítnuto. Soukupa chápu jako Zemanův produkt, kdy mu za čínské prachy pořídil studio. Přímá volba udělala z Prezidenta další politickou stranu - Ta pak potřebuje svou propagandu. Barrandov = Šlágr je v obrovských rozpočtových potížích. Pak zrušení řádného Zpravodajství - což je ve střetu s udělením Licence! Není rozdíl, poslouchat našeho p.Nováka v hospodě a samotného Soukupa. Jednotlivci pak melou to, co ostatní chtějí slyšet. Bez sofistikovaného mega zázemí - Od zpravodajů - přes analytiky - po právníky, to nelze dělat. Soukup říká, že lze. Pokoušel jsem sledovat, seriozně říkám - Nejde to a hlavně to nemá žádný smysl. Jak říkala Máňa u pračky - Soukup není směroplatný ! ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Pokud si vzpomínám, TV Barrandov už byl, když Zemana odmítla ČT a Soukup po této relaci vychytrale skočil. Podle početných minut reklam, kterými špikuje i hovory s prezidentem bych neřekl, že má finanční problémy. Z Barrandov=Šlágr mám pochopit, že TV Šlágr patří pod TV Barrandov? Máme tchýni v domově důchodců a tam na hrůzu TV Šlágr koukají v každém pokoji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik