Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Zde zasloužená odměna za tak dlouhou dobu utrpení bez diskusí, ó nešťastný Šťastný, a já bez Vás budu nefalšovaně šťastný. Odpočívejte v klidu ... https://www.youtube.com/watch?v=o7w3aLRx-qw

2 0
možnosti
PL

P92e94t64r 86L69u20k17e82š

1. 3. 2022 10:40

Zablokované weby jsou nástrojem informační války. Se svobodou slova to nemá nic společného. Cílem je rozdělit společnost.

5 0
možnosti
Foto

J57a69n 84Š45i89k

1. 3. 2022 10:42

Tři věty a dokonale jste vystihl podstatu a oč tu běží. R^ Hezký den

4 0
možnosti
OU
ZD

Píši kousek výše - zablokovali web pana doktora Ivana Davida. Byl také hlásnou troubou? Jinak s hodnocením Ruska souhlasím. A prokazatelně financované ruské weby bych také zablokoval.

0 0
možnosti
Foto

J54a67n 86Š81i79k

1. 3. 2022 10:35

Vidím, že kremelští kolaboranti se rozhodli rozhodným útokem obsadit iDNES.cz.

9 0
možnosti
MV

pokud je jim to tady tolerovano....

4 0
možnosti
MS

Je na místě připomenout, že z každé lidské činnosti vzniká odpad.

Zdroj: https://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784211

Lepší charakteristiku tohoto svého blábolu jste nemohl napsat. :-P

10 0
možnosti

Další "zastánce svobody slova", který nechápe výjimečnost situace. Došlo vám, že válka na Ukrajině se týká i nás? Že na naše území proudí davy uprchlíků z Ukrajiny a některé naše weby čelí ruským kybernetickým útokům? Je zcela příznačné, že jste takový článek napsal právě vy, který je (soudě podle vystupování v diskusích) rudý až na prodloužených zádech. :-/

7 1
možnosti
Foto

Když Japonci začali válku proti USA, byla většina Japonců v USA internována.

0 0
možnosti
JK

Asi se divíte, že pořád můžete volně pobíhat, že.;-)

0 0
možnosti
Foto

Stačí si číst Sputnik, Aronet a další a je vidět, že je to psáno skutečně na odborné úrovni. Do Sputniku přispívají i někteří naši politici, třeba i Paroubek, který zde špiní náš stát. To, co se tam píše se u některých přispěvatelů objevuje na sociálních sítích a i tady na blogu. Někteří tady z toho citují celé věty i odstavce.

11 0
možnosti
ZD

Koukám, že jste pravidelný čtenář a badatel. Neprotestujete, že vám zatrhli zdroj poučení? A ještě otázku - čtením těch webů jste názor změnil, nebo jste si svůj původní utvrdil? Mělo to čtení na vás - jako zjevně myslícího - nějaký negativní vliv, abyste schvaloval jejich zablokování?

0 7
možnosti
JK

Je naprosto v pořádku, že vyznavačům alternativní pravdy byl ustřižen její hlavní zdroj. Slovo je totiž mnohdy horší jak kulka, což není nová zpráva.

Pravda je totiž jenom jedna, skutek se stane a přesný popis toho co se stalo je pravda. Vaše alternativní pravdy jdou jen slohovým cvičením, které má několik cílů, zamlžit, zpochybnit, nebo otočit skutečnost, rozdělit společnost a způsobit nevraživost.

Nyní vidíme v přímém přenosu jak alternativní pravdy zásadně pomohly rozpoutat konflikt, který stojí životy nejen vojáků, ale i civilistů a způsobuje humanitární katastrofu ohromných rozměrů. Nebo snad skutečně věříte, že na Ukrajině skutečně řádí zfetovaní fašisti a vraždí zejména ruskou menšinu?

Takže doufám, že i mnohem větším zabedněncům než jste vy je jasné, že hlásání slov, které jsou plné nenávisti s cílem rozpoutat a ospravedlnit násilí jsou postavené mimo zákon stejně jako činy ve jménu těchto lží konané.

Putin lže téměř ve všem a k získání věší moci je ochoten obětovat kohokoliv a v jakémkoliv množství. Tenhle mocenská komplex vůdce se objevuje v dějinách pravidelně a pokud ho nezastavíme, bude to znamenat jen ještě větší katastrofu. Skutečně nemám žádné pochopení pro zvrácené kolaboranty co i nyní jsou ochotni zaprodat duši krvavému, šílenému tyranovi. Vaše černé duše jsou vidět, proto se vás lidi straní, proto hledáte další černé duše na místech plných lží.

15 2
možnosti
KK

Zasloužená karma. R^ Jen mi není jasné, co se tady vůbec řeší, když sám premiér přiznal, že zablokování těch serverů bylo nezákonné.

2 8
možnosti
OU
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik