Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Super R^ - demokracie stoji na občanech nikoliv na politicich - politik je zamestnani slouzici obcanovi nikoliv obráceně. Rád si tady přečtu některé blogy a u toho si říkám tak to snad není možný, ale asi ano ... tady začali lítat tiskem paragrafy ale jaksi nechápou rozdíl mezi invazí a genocidou. Mohu podporovat invazi ale nemusím podporovat genocidu která pod pláštíkem té invaze může zaroven probíhat také. To je jakobych tu chtel snad obsahovat mirovy a humanitarni odsun cinskych Ujguru z Čínské lidove republiky v roce 1945 po skončení druhé světové demokratem Cankajskem na kterého mají v Číně dosud i zákon,ze se zasloužil o národnostně vycisteny stát. A maslicko pomaloucku steká a steká no a ze ho tam je ... R^

.

2 2
možnosti
Foto

Pokud budete veřejně v naší zemi podporovat ruskou invazi na Ukrajinu, dopouštíte se trestného činu a budete pravděpodobně trestně stíhán, s trestní sazbou na až 3 roky nepodmíněně...

5 0
možnosti
JK

Souhlasím s Vámi, pane Šťastný R^.

Dočkal jste se a ještě se dočkáte spousty agresivních útoků od zdejších bolševiků.

Proč bolševiků? Vysvětlení je v blogu pana Bajnara:

"(...) Jiným je bližší spíše bolševický přístup typu: "Nesouhlasím s tebou a tak budeš držet hubu! (...)" (zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784095) To je opravdu velice přesně řečeno.

Více není třeba dodávat...

2 5
možnosti
Foto

Že si kreatury proputinovského ražení berou do úst zrovna svobodu slova, pokládám za jedno z největších chucpe současné doby...

10 1
možnosti
Foto

Docela chápu, že některým lidem leží v žaludku, pokud někdo zastaví proud lží a dezinformací. Můžete to zabalit do jakých chcete slov o demokracii (že vás ústa nebolí...), ale ve výsledku jsou to jen kecy...

13 2
možnosti
TB

Ale tady jde přeci o princip. Pokud to vláda takto vnímá, nechť vydá vládní nařízení nebo ještě lépe, ať PS schválí zákon o cenzuře - pak to bude naprosto v pořádku. Soukromá firmě přeci nemůže rozhodovat, koho bude cenzurovat nebo ne ;-)

3 2
možnosti
Foto

Pokud vidím, jak některé lidi ty weby zblbly, tak to vidím jako oprávněné. Mnoho lidí jim podlehlo a tuto bitvu Rusové vyhráli. Snad nevyhrají i válku. Ostatně stačí se podívat na Vaše texty.

A pokud tu chcete něco zase mlet o cenzuře, tak se Vás zeptám - Angličané povolili za války nacistickou propagandu. A jelikož Západem zde často opovrhujete, tak něco Vám bližšího -Stalin tu nacistickou propagandu povolil?

3 2
možnosti
PV

No a co, to si jejich ctenari nejsou schopni najit informace, ktere na tech serverech byly, jinde? Prece musely znat zdroje, odkud dane servery cerpaji.

0 2
možnosti
Foto

Ty servery se nachází v Petrohradě. Je známo i číslo domu a ulice. Jsou tam zaměstnáni lidi z celé Evropy a píší podle zadaných příkazů na sociální sítě Jsou tam i lidi od nás. Dobře platí. Není to dlouho, co o tom přinesla zprávu media u nás. Sputnik a Aronet a další tiskoviny jsou řízeni tajnou službou GURU z Ruska. To není nic tajného. Jejich snahou je ovlivňovat veřejné mínění v zemí Evropy. Třeba otázka radaru u nás v Brdech byl právě ovlivňován těmito weby. Stejně tak i v kauze Vrbětice. Rusové jsou v tomhle mistři. Třeba dezinformační akce KGB nazvaná Áres ovlivnila veřejné mínění případě války ve Vietnamu. Další akce nazvaná Trůn ovlivnila veřejné mínění na papeže Pavla, který byl papežem v době druhé světové války.

5 0
možnosti
OU
ZD

A rozhodovat o tom kdo útočí budeme MY!

2 2
možnosti
MV

uz ten headline a souvislost s textem pod nim spada do sfery, kterou kritizujete

takze v poradku. to, ze se brani proti zlu, dezinformacim a vylozenym lzim schvaluji

4 2
možnosti
ZD

Jste přesně ve stejné pozici jako ti, kteří nechali schvalovat protesty proti nezveřejněným textům Charty77 a 2000slov. MY rozhodneme co si máte myslet, co budete číst a co budete oslavovat! Gratuluji!

7 1
možnosti
MM

V prvním odstavci píšete o "údajném" šíření dezinformací.

Dále netřeba číst. :-P.

6 2
možnosti
ZD

Nečetl jste a nepochopil smysl článku. Přesně takto si představuji hrdé voliče Pirátů v modrých košilích s praporky v rukách!

2 0
možnosti
Foto

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD : "Politická práva"Článek 17 . Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti. K tomu v trestním zákonu existuje § 198 - Hanobení národa, rasy a přesvědčení, § 198a - Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod, § 260 - Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, § 261 - veřejné projevování sympatií k hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, § 261a - veřejné popírání, zpochybňování nebo schvalování nebo ospravedlňování nacistické nebo komunistické genocidy nebo jiných zločinů nacistů nebo komunistů proti lidskosti.

1 0
možnosti
KK

To je přesně ono. Zákonem a nikoliv nátlakem na soukromý subjekt. A ty vámi vyjmenované paragrafy snad lze aplikovat okamžitě, bez speciálního zákona.

1 0
možnosti
JS

Jsem rád, že jste toto téma otevřel. Nevím co tyto weby produkovaly, ale rozhodně jejich vypnutím je nám zřetelně řečeno, že jsme národ tupých , nesvéprávných lidí, kterým je třeba ukázat skutečnou pravdu. To, že máme mozky a můžeme se nad tím zamyslet se asi moc nehodí.

5 1
možnosti
ZD

Velmi trefný názor. V Rudém právu také nevyšel text Charty 77, ale všichni kováci z ČKD jej odsoudili.

3 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik