Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cesty do pekel bývají dlážděny dobrými úmysly...

0 0
možnosti
PV

Tak nam to peklo popiste.

0 0
možnosti
AL

Je to otázka a nekončící debata, kde končí svoboda projevu a začíná obrana společnosti před lží a dezinformacemi. Jako v osobním životě. Co mám druhému tolerovat a kde už ho mám ve společném zájmu omezit? Navíc rozlišovací schopnost mnoha lidí je děsivě nízká. Děda uvidí na poli klacek s šátkem a bude tvrdit, že je to jeho zemřelá žena.

2 0
možnosti
ZD

Zablokované weby nikomu nic nenutily! Bylo jen a jen na vůli toho kterého, jestli je půjde navštívit stejně, jako nezablokované weby.

To není nic k omezování, nikdo do nikoho nestrká, nenutí jej jít po jiné cestě! Takže vláda chrání koho - ty občany co nerozeznají ženu od klacku? Proč do toho tahá i ostatní ?

1 0
možnosti
TB

Jakkoli odsuzuji ruskou invazi na Ukrajinu a jsem i pro tvrdší postup ČR, potažmo EU či NATO, tak s cenzurou bych byl velmi opatrný - je to nebezpečná a dvousečná zbraň.....v době války je ospravedlnitelná, o tom žádná, ALE mělo by to být provedeno nějakou formou - vládním nařízení nebo zákonem s plnou politickou odpovědností toho, kdo to schválil a NE, že nějaká soukromá firma nebo neziskovka bude cenzurovat jak se ji zlíbí......

3 0
možnosti
Foto

Malér, nemáte teď odkud opisovat. Rv

7 2
možnosti
Foto

Už jsem vám řekl jednou, že máte svými "vtipy" oblažovat doma babičku. Možná vám za snahu uvaří k obědu kašičku.

5 6
možnosti
MS

Kdokoli, kdo na internetu veřejně schvaluje, omlouvá, zlehčuje, nebo zdůvodňuje odepření nezávislosti a státní suverenity Ukrajiny, si stejnou měrou zasluhuje odepření vlastní nezávislosti a vlastní suverenity.

16 4
možnosti
Foto

Co když to příště bude něco, co vyznáváte nebo tomu fandíte? Nebo něco úplně jiného?

2 2
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik