Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Projevy ministryně Černochové na kongresu ODS jsou lehce dohledatelné ve zvukové i psané formě

1 0
možnosti
TH

T39e59r20e97z61a 78H25o50l65á

11. 4. 2022 16:19

https://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768304

Tak uz vis, proc je ten Rosatom spatne? Ja jen, aby bylo vsem jasno, za co kopes ;)

6 1
možnosti
VN

Autor si hned v úvodu protiřečí. Jedním dechem říká, jak jsou dodané tanky mizerné, přímo danajský dar a druhým lituje miliard, které to daňové poplatníky bude stát. Ty miliardy se vynaložili ještě za komunistů, ale teď ty obrněnci pro nás mají jenom cenu šrotu.

7 0
možnosti
FM

Přečti si to pořádně, není to pravda, co píšeš!

4 2
možnosti
PV

To, o jak neuvěřitelně hloupou zfanatizovanou husu se jedná, se mohl divák přesvědčit v jednom březnovém pořadu Václava Moravce, kdy Černochová s vážnou tváří tvrdila, že Rusko zaútočilo raketami na Polsko.

Když druhý z hostů, exministr Metnar, podotkl, že se mu tvrzení Černochové nezdá, a tak Černochová okamžitě prohlásila " to řekl pán Moravec!".

Pán Moravec, studánka jediné správné liberálně bolševické pravdy, ten přece nemůže lhát.

Takže je úplně jedno, jaké paní Černochová dostává informace od oficiálních spojenců. Myslím, že máme velké štěstí, že Česká republika nemá žádné jaderné zbraně. Protože pokud pan Moravec skutečně Černochovou zmátl tvrzením, že ruské rakety dopadají na polské hranice, tak ta naše hloupá husa byla schopná ve své hlouposti a primitivní nenávisti odpálit jaderné rakety na Moskvu s tím, že Rusko předtím napadlo území NATO protože ji to řekl sám velký Moravec

Díky nově zavedené cenzuře, kdy Fiala zablokoval v České republice desítky opozičních webů se tento přešlap Černochové vůbec v médiích neobjevil. Takže alespoň odkaz na youtube.

Zdroj:

Ta hloupá ženská je ministryně obrany? Rakety padají už na Polsko, protože to řekl Václav Moravec... - https://www.youtube.com/watch?v=h2N0afWWk78

12 6
možnosti
ZD

Výstižný popis , dík za odkaz.

3 2
možnosti
PP

Pane jo, autor si tu slušně odplivnul svuj dementní hněv, možná by měl raději zmizet někde v Krušnohoří, tam takoví jako on udělají méně škody.;-€

10 7
možnosti
Foto

J19a81n 22S48v95a37t61e29k

11. 4. 2022 14:34

Já si osobně myslím, že pokud je pravda, že se na Ukrajině bojuje za Prahu (jako se bojovalo před 2. světovou válkou za Prahu ve Španělsku), potom je slušné, pokud už se sami nezapojíme do obrany Ukrajiny přímo, předat část prostředků Ukrajině, aby se mohla co nejúčinněji bránit...

Volání po opaku (jen přihlížet a maximálně Ukrajincům držet palce) představuje názor ruské páté kolony v EU (a že těch "pátokoloníků" máme po Evropě v každé členské zemi EU hned několik!).

Takže za mě má naopak paní Černochová velké PLUS, že není ochotná jen přihlížet a posílat tam (Ukrajincům) je hraběcí rady a sem tam nějakou tu helmu...

12 4
možnosti
PV

Záleží, jakou optikou se na problém Ukrajiny díváte.

Pokud pouze z perspektivy událostí po 24.únoru 2022 a jediným vaším zdrojem informací je oficiální válečná propaganda, tak ano, vaším názorům se nedivím.

Pokud se na problém Ukrajiny díváte z perspektivy alespoň posledních cca 10 let a snažíte se být objektivní, snažíte se dlouhodobě hledat objektivní informace (přičemž absolutně nemusíte hledat v ruských zdrojích, stačí čerpat z neruských medií, mít kritické myšlení a zdravý úsudek) tak dostanete naprosto jiný obrázek. Z hlediska lidského sem přesvědčen, že zničit Partnerství pro mír, kdy spolu Rusko a země NATO úzce spolupracovaly, byl zločin. Snaha o světovládu, vnucování imbecilních ideologických dogmat, nepřehlédnutelná snaha o neustálou eskalaci napětí, nerespektování strategické rovnováhy, vyvolávání barevných revolucí ve světě (Libye, arabský svět, Sýrie), v blízkosti Ruska i Rusku samotném jsem dlouhodobě nepovažoval za správné. Od nástupu Bidena k moci jsem věděl, že svět spěje k válce, nevěděl jsem kdy a kde. Až do února 2022.

Obětí zničení Partnerství pro mír, která zaniklo v důsledku neustálé hysterické eskalace napětí i snahy o světovládu, se stala nakonec Ukrajina.

5 8
možnosti
JK

BVP-1 je naší nejmodernější technikou? To autor nezná ani základní součást naší armády BVP-2? Opravdový odborník ;-D

7 2
možnosti
MP

omylem jsem Vám klepl na "karmu" stydím se a jsem dnes bez moučníku

4 1
možnosti
IM

I48v15a62n 47M82i86n63á89ř

11. 4. 2022 12:48

Díky za Váš názor, pane Kleinwächtere. Zmiňujete se také o současném postoji Maďarska. Je to neuvěřitelně smutné. Orbán si snad vůbec neuvědomuje, jak tehdejší SSSR krvavě potlačilo v "šestapadesátém" obrodný proces Maďarů.

4 2
možnosti
VK

Černochová? Vypadá jako domovnice, mluví jako domovnice, je to domovnice!![>-] Rv ;-)

4 11
možnosti
Foto

Ne, domovnice byla Domovnice, totiž Marie Benešová. Ta korpulence a ten tenor, to bylo nezaměnitelné. Černochová je odvar, heřmánkovej.

4 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik