Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

S potěšením jsem nahlédl do diskuse. A s potěšením sleduji jak se v diskusích objevují jedna a ta samá jména gaučových válečníků, aby vás utloukli argumenty gaučových válečníků z obýváku. Všichni budou odhodlaně přes klávesnici bránit Ukrajinu do pověstného posledního ukrajince. V začátcích jsem si myslel, že jsou diskuse - obecně - výrazem hlasu lidu. Po letech shledávám, že je to hlas malé skupinky neustále vřeštících osob. A prázdné sudy zní nejhlasitěji.

12 15
možnosti
LV

Už máte zaplacenou DPH?

5 1
možnosti
JO

Pane Šťastný, nevidíte si na špičku nosu. Právě teď je nutné Rusko odkázat do spravných mezí, aby si uvědomilo svou roli ve světě. Nikoliv tu, kterou si vysnilo, ale tu která jim patří. Pokud by se Ukrajina neudržela a NATO neposílilo svou východní hranici, tak Rus si vylíže rány a do roka to tu máme znovu, někde jinde. Takže já naopak prosím paní ministryni Černochovou, ať koná.

18 3
možnosti
GK

Jak si Rus asi vylíže rány, když odborníci tvrdí, že jeho armáda je zdecimovaná? Aby znova vybudoval armádu, nebude mít z čeho.

1 3
možnosti
AT

Nechcete doufám naznačit, že názor jedné bývalé poslankyně může ospravedlnit ruskou invazi? I kdyby to byla z poloviny pravda?

4 0
možnosti
Foto

I12v54a64n 21K81o21p71t58a

11. 4. 2022 7:17

Ne nedával jste pozor.

Vláda darování zbraní schvaluje, jen neuvádí jakých .

Mimoto jakýkoliv vývoz zbraní potřebuje souhlas minimálně tří ministerstev.

7 0
možnosti
JV

Mě by spíš zajímalo co zastaví Vás a Vám podobné. Co se ještě musi stát, co horšího ještě musí Rus udělat aby jste konečně ty zvěrstva uznal a viděl a nejenom alibisticky řekl: " Já agresi odsuzuji? " a přitom to ani vteřinu nemyslel vážně?

14 3
možnosti
Foto

Ruský švábi to nepřiznají nikdy, marná snaha. Nicméně, odsuzovat agresi je to poslední. Nejtěžší je proti tomu něco dělat. 99,99% odsuzujících proti tomu stejně nic nedělá. To se pak snadno odsuzuje, když je to celý zadarmiko.

2 1
možnosti
VO

Odsuzujete agresi Ruska, ale Ukrajině byste nijak nepomohl. To je super postoj.

Dovolím si upozornit, že ačkoliv třeba pan Klaus st. nebo pan Orbán tvrdí, že to není česká, resp. maďarská válka, tak opak je pravdou. Je to válka civilizovaného světa proti diktátorovi. Není žádné "Čechů se to netýká". Agresor dál několikrát zcela nepokrytě najevo, o co mu ve skutečnosti jde.

Takže - vytáhněte hlavu z písku.

13 4
možnosti
OU
Foto

Pěkně Vám v té diskusi nadávají. Já teda mám taky výhrady, k těm dodávkám zbraní. Jednak doufám, že vše, co se Ukrajincům posílá, je po řádném zprovoznění a tedy plně funkční a doufám, že jim dali i pořádnou zásobu munice. Že nefunguje řízení palby? No tak ono nefunguje možná proto, že tam žádné elektronické řízení palby není. Ale i tak jsou to využitelné zbraně. Samozřejmě, byly by využitelné i pro naše záložáky /kterým se ostatně část techniky tímto sebrala/. Takže bych očekával, že po A) /tj. techniku poslat na Ukrajinu/ se řekne i za B), totiž, co nového se obratem koupí, aby bylo doma s čím cvičit. A samozřejmě už drahná léta postrádám zásadní rozhodnutí, totiž, kde naše armáda vezme lidi. Protože, co si budeme povídat, na bojových jednotkách máme nižší tisícovky lidí. Tím myslím lidi v zařazení do jádra bojových útvarů, tj. bez logistiky, štábu a další podpory. V této aktuální krizi nedošlo ani k tomu, že by se udělala fyzická prověrka záloh - zřejmě proto, aby se nezjistilo, že žádné použitelné zálohy fakticky nemáme. Odeslání techniky na Ukrajinu voličům nevadí, ale vyhlášení odvodů do armády a nějaká forma znovuzavedení základní služby, to by vládě prohrálo volby. Takže do toho nepůjdeme a v NATO budeme i nadále čistokrevným černým pasažérem. Fuj!

1 0
možnosti
Foto

Kam kráčí tento "prostor" - tohle "médium", že jsou schopní něco podobného dát do výběru na hlavní stránku? A zdaleka to není jediný signál. Smutná podívaná :-/RvRv

27 2
možnosti
JO

Já jsem rád, že to tu je. Je dobré vědět, s kým máme tu čest.

0 0
možnosti
MK

Člověče.. Vy jste opravdu nemorální darebák. Jak můžete žít sám se sebou?

15 1
možnosti
Foto

Proč? Jenom názor. Teďkonc hodně nemódní, jasně. Ale v zásadě má pravdu. Ale naštěstí, Čerňochová se tou pravdou neřídí:-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Černochové dává jednoznačný mandát její postavení ve vládě, funkce - je ministryní obrany ČR, pokud to tedy nevíte, a je jasné, že o darovaní rozhodla vláda - a řekl bych, že jednomyslně .... ale kdo dal mandát vám, mluvit zde za všechny občany, za všechny plátce daní, ze kterých jak vy nesmyslně tvrdíte, se mohli vyrobit - zakoupit jistě, ale vyrobit? A to není jediný nesmysl ... a jinak se zeptám, kdyby šlo o nás, váš názor na dodávky zbraní, by byl stejný? Vítal byste ruskou armádu jako osvoboditele - Krušnohorče? RvRvRv

15 2
možnosti
Foto

Já bych se ho spíš zeptal, kdy byl naposledy na vojenským cvičení, že tady tak machruje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik