Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Tak se mi zdá, že pan bloger nedával pozor vícekrát a nevšiml si, že nedaleko od nás zuří brutální válka a že všichni soudní lidé pomáhají napadené zemi seč můžou. Jen my (občané ČR) jsme poslali na zbraně Ukrajinskému velvyslanectví již skoro 1 mld Kč.

Jiné je to se státy, které se pomalu rozhoupávají. Paní ministryně v souladu s vládou dělá jen dobře, že posílá na Ukrajinu rychle to, co může naše armáda postrádat a Ukrajinci hned používat. Konečně mohu být hrdý na to, že jsme na čele v podpoře napadeného státu.

Žvásty o tom, že jsem sice proti válce, ale nepodpořím oběť abych do války nebyl zatažen, se pan autor mohl odpustit. Válka by nás dohnala jen trochu později, pokud by se všichni k Ukrajině takto zachovali.

Základna USA nebo NATO u nás? Už dávno měla být. Jsme členem NATO, tak k tomu snad vláda žádný extra mandát nepotřebuje.

13 4
možnosti
Foto

Tu základnu musí schválit Parlament, myslím. Pobyt cizích vojáků na území ČR. Já si teda myslím, že by nebylo od věci, to z vlády vykomunikovat. Alespoň v tom smyslu, že řeknou kde a odkdy. Pak by to ve Sněmovně mohli odmávat a do měsíce by mohlo být postaveno a zprovozněno. Takhle bych to viděl. Lidi si pak rychle zvyknou. Asi jako když je v dědině velký kriminál. Půlka lidí z dědiny tam dělá a jsou spokojení - jistý zaměstnání. Takhle se na lidi musí.

1 1
možnosti
Foto

kabinet nemá co projednávat.

/USA řeknou a bude to !

6 23
možnosti
ZD

Přesně tak to vypadá. Premiér holt bude mít hezké selfíčko z Bílého domu.

3 10
možnosti
Foto

a kdo umravní pisálka Vladimíra Šťastného? Ale proč vlastně umravňovat nulu, že....

12 2
možnosti
Foto

USA o vojenskou základnu v Česku nepožádaly, uvedlo Ministerstvo obrany;-)

3 0
možnosti
VP

V16i54t 43P92o20c84h51m89a38n

10. 4. 2022 21:15

Mate moooc peknej profil na facebooku...

0 0
možnosti
JH

J22a96n 34H64o38t62ě79k

10. 4. 2022 21:03

S tím, že nemáme novější techniku lžete a tvrdit, že dodávky zbraní neukončí válku to je blábol na úrovni SPD.

19 1
možnosti
JL

Vas clanek muze byt urcitym potvrzenim ucinosti ministra obrany, pane Vladimíre Šťastný. Kazdy ministr ma, pred predlozenim jakehokoliv navrhu vlade, prozkoumat vsechny moznosti se vsemi, kteri se budou podilet na uskutecneni tohoto navrhu. To je presne prace kazdeho ministra. (mluvim zde o Mosnove a mozne zakladne NATO). Jeji jednani v Britanii je tim dukazem.

Nemohu mit dostatek informaci o jeji ceste a o cem jednala. I zapadni tisk mlci. Je to jen muj pohled jak ma ministr pracovat

3 2
možnosti
ZD

13% voličů a jejich vliv na osud celé země.

7 5
možnosti
MK

Výborně, tomu se říká demokracie.

3 0
možnosti
VP

V14i24t 64P44o34c37h73m59a36n

10. 4. 2022 20:17

Proc by k tomu ministryne mela nejdriv dostat povereni?! Vzdyt to snad ma a funguje presne obracene - ministr ma nejaky navrh a vlada s nim souhlasi nebo nesouhlasi. Nebo snad vlada rika dejme tomu ministrovi zdravotnictvi, kdy ma byt zrusena povinnost nosit respiratory a on to pak jen hodi na papir?!

4 1
možnosti
KV

Správně je c. Ministr dá návrh, vláda ho projedná a ministr ho provádí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik