Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nikdo, bude v tom naopak podporována a zbraně budou podobně dodávat i další země, které nejprve těžké s útočné zbraně dodávat nechtěly a je to tak dobře.

2 0
možnosti
Foto

J72o39s17e10f 55B65á22r60t81a

10. 4. 2022 20:05

Použiji zde příspěvek ze starší diskuze, kde jsem citoval pana Hančara: diskutující zde se rozdělili na dva nesmiřitelné tábory: na lidi myslící a fanatiky. První skupina chce diskutovat a přináší argumenty, druhá skupina jen mele do hlav natlučené mantry. V první skupině jsem ještě nenarazil ani na jednoho příznivce Putina, spousta lidí je neočkovaných. Druhá skupina 100% adoruje Zelenského, 100% očkovanci. Nejen vakcínou, ale i propagandou.

15 17
možnosti
MK

Ty jsi prodpotovatel rusáckýho svinstva, ty skupino.

13 5
možnosti
RN

Já doufám že paní ministryně už má namyšleno jak ty tanky a BVP nahradí, na Ukrajině se ukazuje že ty zbraně jsou stále účinné. A co se základny NATO týče, snad musí dnes být každému jasné že Ruské plány sahají daleko za hranice Ukrajiny. Plány Rusů a jejich ideologie jsou šílené a ruský svět má sahat od Vladivostoku po Lisabon. Je celkem výhodné tudíž mít jakožto člen NATO základnu na vlastním území a tímpádem vojáky kteří nás budou bránit v případě útoku ruských mužiků. Nemluvě o tom že česká armáda se musí dát do kupy a to velice rychle.

3 0
možnosti
JF

J37a12r11d53a 90F81i11c37e46k

10. 4. 2022 20:17

Jakožto členská země NATO máme na svém území základen NATO přehršel. Jsou jimi totiž všechny naše základny.

2 0
možnosti
JK

Můžeš se jenom vztekat Bárto. Tobě a ostatním rusákům už tu pšenka nepokvete. Celý svět vidí, co jste zač. Skončili jste.

4 5
možnosti
JK

Mělo být o dva příspěvky níže.

0 0
možnosti
KV

No já nevím. Co jsem tak zachytil a i podle toho, že pan Fiala se odmítl otevřeně vyjádřit, je to soukromá iniciativa paní ministryně, vláda nic takového neprojednávala. To ponechme stranou, takových "úderníků" máme v politice povícero.

Základní otázkou myslím si je, schválení takového kroku. To je přeci otázka pro referendum, už proto, že před volbami tohle neměla v programu žádná strana, takže argument o tom jak volby rozhodly neobstojí. A už proto, že vítězové voleb nemají ani polovinu oprávněných voličů, natožpak obyvatel.

Jenže jak víme referendum našim politikům, napříč stranami příliš nevoní.

Nicméně tohle je rozhodnutí které musí jít i nad rámec volebního období, ne jak se na ČRo kdosi rozradostňoval, že teď je vhodná situace, neboť je většina v obou komorách parlamentu. Takže hlasovat v parlamentu podle pravidel pro schvalování ústavních zákonů, ne jen prostou většinou.

4 9
možnosti
Foto

J72o80s94e53f 16B90á70r45t75a

10. 4. 2022 17:43

Pomalu dostává smysl ten Rychetského podraz, schůzky Pekarové, Vystrčila s Rychetským, Pekarové s doktorem, který zázračně uzdravil Babiše mladšího. Mají to pěkně rozjeté. Chcete fotky? Pošlu.

3 24
možnosti
ZZ

Takže ona to asi není jen Černochová, ale nejspíš celá vláda, která se na schvalování takových věcí podílí.

Poslanci, senátoři a prezident se to dozví až z novin.

;-)

3 14
možnosti
KV

No právě, že asi ne, vláda se tím údajně nezabývala.

3 0
možnosti
JK

No, nadávek od zdejšího uličního výboru za Váš názor jste se dočkal a ještě se plnými hrstmi dočkáte, pane Šťastný. Já s Vaším blogem a názorem souhlasímR^. Protože, stejně tak jako Vy, jak píšete:

(...) jsem už na světě tak dlouho, že moc dobře vím, že jedna strana není jen černá a druhá jen bílá.

Zdroj: https://vladimirstastny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786051

9 10
možnosti
MB

Josef, právě že už máte nějaký věk. Neblbněte a radujte se. Naše tanky, konečně odjely po železnici správných směrem - Na východ. Já ten opačný směr viděl jako dítě. Zážitek na celý život a zbavit se toho nedá. Jakékoliv kasárna v ČR, jsou základnou NATO. Co Vám na tom proboha nesedí ? :-)

14 0
možnosti
KV

K98a65r43e47l 89V84a33n48ě33k

10. 4. 2022 16:17

Je to příjemný pocit mít ve vládě Černochovou a být opět hrdý Čech. Politik, který neváhá a pomáhá bránit svobodu souseda je v současné době k nezaplacení. Je to o mnoho lepší než s hanbou sledovat, jak se parta patolízalů poníženě klaní číňanům na letšti za dodávky šmejdu.

15 4
možnosti
MB

Besedy, zda v ČR má - nemá být základna NATO mi přijdou naprosto komické. A čím vlastně jsou - Všechna zařízení armády v naší zemi? Co kasárna - to základna NATO. Vážně, co tady pořád řešíme ? ... :-)

18 1
možnosti
Foto

Jak prosté, milý Watsone :-)R^

9 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik