Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Lžete jako každej správnej prorusák...."Ty tanky a BVP, ač ne nejnovější, jsou pořád naší nejmodernější technikou, žádné novější nemáme."

Lež jako věž, všechny ty tanky, které odjely na UA byly neupravované úloženky ze 70-80 let, v tom stavu v jakém se tenkrát vyrobily, naše armáda vlastní přepracované T-72M4CZ...o BMP-1 ani nemluvě, ty se nepoužívají mnoho let.....jste prostě jenom lhář.

43 2
možnosti
PK

No, osobně chci věřit tomu, že právě tím, že je věnujeme tím dáváme signál k tomu, že bychom rádi novější a že již je nějaký plán, na jejich nákup či pronájem.

Proto jsem něco v podobném duchu napsal i já. To jen pro vysvětlenou s tím, že právě proti rusákům věnování těchto strojů, smysl má.

3 0
možnosti
JL

Sleduju tu paní, co vypadá jako tetka z kavárny. Je to prostě odesačka, čili pravicově kapitalistická imperialistka. ODS , která se zejména zapsala do dějin české politiky jako strana pro ty, co potřebují rychle něco zprivatizovat, sehnat rychlý prachy, odklonit a vystavět nějaké nové tunely, se stává bojovnou stranou. Jen by si měli modří kluci a holky všimnout, že nemáme skoro žádnou armádu. [>-]

4 19
možnosti
Foto

Tak tím spíše mohou ty tanky poslat Ukrajincům, ne?;-D

14 0
možnosti
Foto

Bravo pro paní ministryni i naši vládu. Takovéhoto ministra obrany jsme už dlouho neměli. Jsem rád co dělá, jak to dělá a jsem konečně i hrdý na Českou republiku, že jsme v pomoci Ukrajině v čele pelotonu.

Zbabělci odmítli americkou základnu v Brdech, protože Rusové pohrozili že na nás zaměří jaderné rakety. Teď tam ta základna není a ruské rakety v Kaliningradu na nás zaměřené jsou.

A nic na tom nezmění kvílení všech antievropských a antiamerických ušmudlánků.

[>-] EU [UA]

52 8
možnosti
PN

P68e12t70r 84N96e54d88v10ě45d

10. 4. 2022 11:42

Neměl být ten radar spíše proti raketám Íránu a KLDR? A hlavně neměl patřit pod NATO, ale jen pod USA? Obama vzal do úvahy názory místních ekoteroristů?

Divné, není to tak dávno.....

1 13
možnosti
Foto

J52a61n 20Š47i60k

10. 4. 2022 10:54

Sláva ministryni Černochové!!! :-)

24 4
možnosti
JL

doporučuju, aby vystupovala na TK zásadně v helmě.

2 7
možnosti
Foto

Nechtěli jsme radar v brdech, protože by Rusko umístilo rakety v Kaliningradu.

Radar nestojí, ale rakety v Kaliningradu jsou stejně.

A tak je to s Ruskem ve všem.

69 0
možnosti
JM

J32o39s59e97f 36M60i21k81e31l

10. 4. 2022 13:05

Nehledě k tomu, že ty rakety tam stejně jistě měli už dávno před tím. :-/

1 1
možnosti
MV

Povelikonoční zájezd do USA? Zájezd? Z vás ta nesnášenlivost cáká všemi otvory.

19 3
možnosti
ST

Samozřejmě zájezd! Za peníze nás všech!!!!

Bude tam v tom USA KOUT PIKLE! Reakčnické pikle!

Prodá republiku za mrzký dolar, hamburger a kačera Donalda!!!!!!

3 2
možnosti

Místo komentáře vám tady dám odkaz na blog pana Trčálka. Tam je řečeno vše:

https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786053 R^

4 2
možnosti
Foto

Inu, jsou i tací, co obratem těla vytrčí blog i na blog;-)

3 1
možnosti
PK

Naše vláda mě svým jasným postojem k agresi rusáka na Ukrajinu velmi PŘÍJEMNĚ překvapuje. Je vidět, že narozdíl od Maďarska v nás zůstává pachuť ruské agrese na naše území v roce 68 a je to tak v pořádku.

Nijak mi nevadí, že paní ministryně věnovala stroje, které naše armáda nevyužívá a zároveň bohatě stačí, na ruský šrot. Otázkou je, zda by nebylo záhodno dodat Ukrajincům traktory Zetor, které by taktéž na ruskou moderní techniku stačili.

To, že nabízíme v rámci NATO letiště pro operace armád NATO je v naprostém pořádku. Koneckonců jsme spojenci kteří musí nejen přijímat, ale i dávat. Tudíž z logiky obranné smlouvy i riskovat. Neboli předcházet rozšíření agrese. Chcete li, demonstrovat jednotu a ochotu se spolupodílet.

Váš názor je poněkud zcestný. Časy, kdy se alespoň naoko, v rámci Varšavské smlouvy či RVHP rozdávalo, ale nepřijímalo jsou dávno pryč. A ruku na srdce. Ono to s tím přijímáním zase tak moc v pohodě nebylo.

Jen tak namátkou. Kolik asi dodalo Československo rusákovi kvalitního uranu, kterým nám nyní rusák vyhrožuje?

Nic proti vám nemám, ale vždy, když tu vaše příspěvky, musím se trpce pousmát. Vidím totiž, že názorově jsme opravdu až příliš jinde. Přesto jsem nakonec za váš blog rád. Je dobré vidět, že svoboda a demokracie v naší zemi je a bude. Neboť i lidé vašeho smýšlení mohou veřejně psát bez toho, aby jim jejich názory někdo blokoval.

Přeji vám příjemný den.

52 3
možnosti
JR

J82a81n 42R88á23ž

10. 4. 2022 11:20

Souhlasím s závěrem Vašem příspěvkem, že je dobře neblokovat vyjádření názorů považovaných dnes za nestandardní. Nechápu totiž uvažování, že by mohl nebo dokonce měl někdo blokovat kohokoliv jen za to, že jeho smýšlení se neshoduje s názory dnešního názorového hlavního proudu. Názorová pluralita a ji provázející názorové střety jsou kořením demokracie. Jestliže se to snaží někdo omezovat, snaží se nasměrovat společnost k totalitě, aniž by si toho mnohdy byl vědom nebo to přímo zamýšlel. Docílit názorové jednoty bylo cílem jak nacistů, tak bolševiků a pokusům toho docílit bychom se měli bránit..

PS. Jsem rád, že tyto stránky, na rozdíl od seznam.cz, jsou stále relativně otevřené názorové pestrosti.

1 0
možnosti
Foto

Odstup si moc nenecháváte, vlastně vůbec žádný.

Ono by vám pomohlo přečíst nějaké ústavní dokumenty a zákony, protože píšete nesmysly a neznáte pravomoci vlády a ministra. Nebo si opravdu myslíte, že na každý prodej, dar, likvidaci a jiný způsob změny vlastníka z majetku státu se má vypisovat referendum?

Ono to ale také může být jinak - vy to sice víte, ale potřebujete šířit nepravdy a manipulovat s neznalými.

Jak jinak chápat plácání takových blábolů a lží?

23 3
možnosti
ST

Vážený pane, autor má ale pravdu!

Paní ministryně má absolutní moc a může rozdávat výzbroj naší armády, podarovávat Ukrajinu z našich peněz a nabízet Američanům lokalitu pro základnu americké armády.

Na nikoho se nemusí ohlížet, prostě takto rozhodne, a je to!

Aneb připomíná mi to výrok jedné důchodkyně v 1. volbě prezidenta: "Budu volit Zemana, ten nám zlevní nájmy!" ;-D:-/

6 0
možnosti
MM

Souhlasím s kroky ministryně Černochové a celé vlády , jsem pro americkou vojenskou základnou na našem území.

To, že se to Putinovcům nelíbí, je přirozené.

25 4
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik