Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diskuse celkem výživná, nicméně to téma je fakt o ničem. Černochová může vykládat co chce, řečma nic nepokazí. Základna žádná samozřejmě nebude, USA nejsou Ježíšek. Za horší považuji, že ačkoliv na dostřel od nás se nám /konečně/ projevilo, že máme za skoro-souseda teroristický stát, tak i nadále setrváváme v pozici parazita v NATO. A namísto, aby se s tím začalo něco dělat, kalí se voda řečma o základně. Naši politici tak dlouho povedou řeči o hloupostech, až základnu dostaneme, a ne jednu - od Ruska.

3 0
možnosti
Foto

J33a10n 82H45o12r66n95í30k

12. 4. 2022 13:36

Jo, to je slovo do pranice.

Evidentně je na postu ministryně malá ryba :-).

Košíčka na nás, čerchmanti.

1 1
možnosti
Foto

J50a87n 90P58e12l24c82l

12. 4. 2022 11:13

Spíš než Černochovou by stálo za to umravnit Zemana, Foldynu, Okamuru a spol., ne ?

3 3
možnosti

A proč je ? Oni nedělají mezinárodní pozdvižení.

;-)

3 1
možnosti

Nejspíš sami Američané. Tedy zatím to tak vypadá. :-)

1 1
možnosti
Foto

Nebude ji "umravňovat" nikdo. Máme po sezóně - jestli u nás někdy nějaká cizí základna bude, pak ruská. Rád bych se mýlil, ale tahle budoucnost je mnohem pravděpodobnější. Samozřejmě, na umístění ruské základny se nikdo ptát nebude. Leda snad ve veřejném referendu - účast 100%, pro 100%, proti nikdo.

0 0
možnosti

Tahle slátanina je ještě pořád ve výběru? Ach jo...

4 7
možnosti

Vzbudila oprávněný zájem. Jak vaše blogy?

6 0
možnosti
Foto

Je sladké se myslet, že daně ze mzdy průměrného Čecha celý tento moloch platí. Zkuste si spočítat, kolik za život odvedete a pak to porovnat s běžnými výdaji za školství, zdravotnictví... Pravda je taková, že vaše přímé i nepřímé daně Vám nevydělají ani na sebe, natož armádu.

0 4
možnosti

Je sladké si myslet, že stát všechny vybrané daně vrátí každému.... strana a vláda následně sama vydělává na provoz státu. Tak jste to myslel, když doslovně komentujete autorův blog?

7 0
možnosti

Je bohužel nešťastné a nebezpečné, že díky jakýmsi “škatulata hejbejte se” se do čela ministerstev dostali polovzdělané stranické struktury, které si neuvědomují nebo nechtějí uvědomit, co je vše v sázce. Myslím si, ze o přítomnosti cizích vojsk by mělo rozhodnout referendum a měla by mu předcházet celospolečenská diskuze.

11 3
možnosti

Chtěl bych znát vaše vzdělání. To za prvé.

Rusáci vraždí 500 km od nás, dávají nám ultimáta co smíme a co ne a tady se povede diskuse o posílení bezpečnosti. To může požadovat jenom rusácká trollice.

5 11
možnosti

Souhlas a karma R^.

A s těmi "známými firmami" v diskusi jste to také trefil. Nicméně těch pár zdejších firem naštěstí netvoří názorový průřez všech čtenářů zdejších blogů, o němž svědčí karma článku ;-)

9 3
možnosti

Jedni a ti samí exhibují a předhánějí se vy výrazech ve všech diskusích a slétají se na výživné titulky. Do blogu o kráse květin nezavítají. Chudáci lidé v jejich okolí.

4 1
možnosti

Kdo umravní ruské kolaboranty? Máte ve skříni již nachystaný kostým kozáka nebo Čečence?

6 4
možnosti

Vy! A šup na Ukrajinu, tady ztrácíte čas.

3 0
možnosti

Žvást o tom, že nic není černobílé, v souvislosti s ruskou agresí na Ukrajině je vyloženě z příručky prokremelského dezinformátora. Jestli něco je bez odstínů šedi a naprosto jednoznačně a vzácně jednostranné, je to právě tenhle případ. A tak, když jsem se mrkla na nějaké Vaše předchozí blogy, ten nadepsaný otázkou, proč by neměl Temelín dostavět Rosatom, vskutku nepřekvapil. Takže bez ohledu na nějaké zamáznuté weby, dezinformační válka jede vesele dál. Doufám, že ministryni nikdo "neumravní" a základna bude, konečně aspoň teď.

10 8
možnosti

Bez odstínů, jednoznačně ... není a nemůže být nic na světě, stejně jako mince nemůže mít jen jednu stranu krom smrti. Tedy pro myslící lidi s rozumem a hlavou na pravém místě. Ideologové, manipulátoři - což jsou jedni a ti samí pacholci - a nemyslící jako jejich adresáti ti to mají jinak. Přesně jak jste popsala. Jednoznačný, jediný a nezvratitelný je jen konec každého života. NIC jiného!

7 5
možnosti

Máte pravdu, je to napsané dost zmateně. Ale není pravda, že je to to nejmodernější, čím naše armáda disponuje. Není T-72, jako T-72. Český modernizovaný T-72M4CZ je o generaci lepší, než původní, který byl uskladněný a teď darovaný Ukrajině. Bohužel, těch modernizovaných máme jenom 30.

3 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik